Estils i formes

Interioristes especialitzats en mobiliari de cuina, banys i armaris. Oferim una gran gamma d´acabats i estils, prioritzant sempre en qualitat i disseny. Una de les nostres dades d'identitat és que estem a l'avantguarda del disseny d'interiors.

logotipo estils i formes livingprojects

Descripció

Som una empresa familiar fundada el 1983, des dels inicis donem personalitat a casa teva, començant per la cuina i seguint pel saló, menjador, armaris i molt més. De manera gratuïta realitzem una primera idea o proposta, adaptant-nos als teus gustos i necessitats perquè sentis el teu projecte des del minut u. A més, pots trobar tot allò relacionat amb el parament de la llar, podem ajudar-te a moblar i vestir casa teva, ajudant a organitzar una nova llar.

Estudi i realització de projectes de cuina

No totes les cuines són iguals ni tenen el mateix espai. Una cuina ha de ser part de qui la fa servir i el principi de la resta de la llar. Seguint aquests principis a Estils i formes, treballem perquè tinguis la cuina que vols, amb el millor disseny i que més encaixi amb tu. Inicialment ens agrada mantenir una reunió directa amb els clients, captar tota la informació important per a les persones que treballaran i utilitzar aquesta estada perquè seguidament puguem oferir una projecció d'aquesta idea. Assessorem sobre qualsevol aspecte relacionat amb el projecte i busquem les millors solucions al costat d'un equip especialitzat tant en disseny, producció i muntatges. . Treballem amb grans marques amb una producció innovadora i d'alts estàndards de qualitat. Els nostres fabricants compten amb certificació PEFC, que confirma de manera demostrable que els materials de fusta utilitzats procedeixen de fonts controlades i boscos amb una explotació ecològica, rendible i socialment sostenible. A la fase de muntatge, tots els nostres instal·ladors compten amb una elevada experiència en el sector, treballant sempre colze a colze, desde la fase inicial del disseny. Els punts més destacables de la nostra empresa sempre seran la innovació, la qualitat i el bon fer.

Interiorisme a Polleça

La cuina en una casa és com el cor o lànima en un cos. Per això en moltes ocasions el projecte de realització d'una nova cuina pot desencadenar un canvi important en moltes de les estances de la casa. Per això oferim l'assessorament addicional del que pugui sorgir a cada projecte. Ajudem que els nostres clients tinguin una perspectiva diferent de les coses i millorar la seva qualitat de vida.

Parament de cuina i mobiliari a Estils i formes Pollença

Disposem de tot allò necessari per equipar la teva cuina i bany. A més d´una selecció de mobiliari de qualitat amb dissenys clàssics i fiables per omplir el teu dia a dia. Som ferms defensors del disseny propi i el disseny d'autor i confiem en marques que proposen una idea original, una cosa nova i especial que s'allunya del que és convencional i que s'imposen amb personalitat.

Contacte

Horari comercial

dilluns

09:00 - 13:00 / 13:00 - 17:00

dimarts

09:00 - 13:00 / 13:00 - 17:00

dimecres

09:00 - 13:00 / 13:00 - 17:00

dijous

09:00 - 13:00 / 13:00 - 17:00

divendres

09:00 - 13:00 / 13:00 - 17:00

dissabte

10:00 - 13:00 / 00:00 - 00:00

diumenge

tancat

Dades de contacte

Carrer de Cecili Metel, 61, Ramblas, 15


Tel: +34971532273

Tots els productes de Estils i formes

Ferro Fos Esmaltat

Cocotte 24cm Marseille Le Creuset

Graella grill bistrot de ferro colat 32cm

Graella grill bistrot de ferro colat

Ferro Fos Esmaltat

Cocotte 24 CPink Le Creuset

GS 901 Set llevataps, talla capsules i bomba de buit

GS 901 Set llevataps, talla capsules i bomba de buit