Qui som?

Teixit Empresarial de Pollença es l’associació d’ empresaris del municipi de Pollença.

Som una associació amb més de 70 empreses associades a la qual es representen gairebé tots els sectors empresarials del nostre municipi,el nostre objectiu és agrupar,representar i recolzar a totes les empreses i serveis del municipi defensant i fomentant els seus interessos.

La nostra associació pretén ser el nucli des del qual es desenvolupin accions de caire empresarial.No hi pot haver dinamització empresarial sense una associació forta, representativa i amb capacitat de decisió,interlocució i negociació, i amb uns interessos i necessitats comuns.

Teixit Empresarial de Pollença vol ser l’eina de canalització de les diferents accions i activitats de promoció del sector empresarial de Pollença, eina clau per contribuir al desenvolupament d’un sector competitiu,sostenible i professionalitzat. El nostre objectiu son les persones i l’atenció personalitzada, però tenint en compte les noves tendències de consum, va sorgir la idea de posar en marxa una plataforma de venda on line, una plataforma pròpia de la nostra associació que permeti que qualsevol persona des de qualsevol lloc, pugui visitar les nostres empreses les 24 hores els 365 dies de l’any.

Què fem?

  • Promoure i difondre l’oferta comercial i empresarial del nostre municipi
  • Potenciar el Teixit Empresarial de Pollença, per fer-lo més dinàmic i de millor qualitat
  • Assessorar sobre normatives, campanyes i subvencions que puguin ser d’interès pels associats
  • Oferir formació adaptada a les necessitats de cada sector
  • Promoure activitats de dinamització al llarg de tot l’any
  • Treballar directament en col·laboració amb l’Ajuntament en l’organització de diferents activitats que ens ajudin promocionar les empreses i a fer poble.

negocis de pollença

Òptica i Salut

Papereria i regals