Magenta Impremta Digital

Magenta és Impressió digital de petit i gran format complementada amb la més nova tecnologia de tall i gravat làser.

Gestionem tot el que a imatge es refereix per a facilitar-te les coses.

Cartell de fusta amb el logo de Magenta

Descripció

Som una petita empresa familiar dedicada als serveis d'impressió i publicitat amb més de 17 anys d'experiència en el sector.

Ens hem anat adaptant als temps i les necessitats dels nostres clients per a oferir-los sempre el millor servei i atenció. Ampliant serveis com a papereria, retolació, regal publicitari o talli i gravat làser.

Oferim la possibilitat d'imprimir sobre gairebé qualsevol tipus de material o format. Treballem amb papers sintètics que ofereixen una completa resistència a l'aigua i a les inclemències del temps.

El nostre equip està format per gent que l'apassiona el seu treball i amb ganes d'ajudar els nostres clients a créixer amb la seva imatge.

Impressió de PETIT i GRAN format

Disposem de les millors màquines d'impressió i de major qualitat del mercat sota la tecnologia de Xerox. Podem imprimir i manipular papers d'entre 70 i 400 g. Disposem d'un ampli assortiment de papers. Confians, les teves targetes de visita, cartells, fulls de mà, cartes de restaurant o qualsevol altra publicitat que necessitis.

- Format fins a 330 x 482 + Bàner

- Varietat de papers

- Qualitat offset a preu de digital

- Rapidesa

També posem a la teva disposició els nostres serveis d'impressió gran format i cort. Podem imprimir els teus cartells, vinils, llenços, lones, roll-up o qualsevol altra cosa que sigui la teva necessitat en aquest camp. També t'oferim la possibilitat de muntar-ho tot en el suport que desitgis i en el teu local si així ho requereixes.

- Vinils i senyalització

- Lones

- Linzos

- Bàners

- Cartelleria i rètols

Talli i gravat Làser

Som uns apassionats del làser des que incorporem la màquina a principis de 2019. Ens encanta preparar dissenys i participar dels projectes dels nostres clients.

Podem gravar tot tipus de materials amb gran qualitat. També tallar fustes, DM, metacrilats, cuir, cartó, tela, cautxú per a segells, etc. amb una precisió increïble en la nostra taula de 1,3x0,9 metres.

- Portacartas de fusta

- Mampares de metacrilat

- Topper per a pastissos

- Segells de goma

- Trofeus i recordatoris

Estudi de disseny i maquetació

Disposem de grans professionals en el disseny i maquetació de productes. Si ho necessites podem crear la teva marca o desenvolupar la papereria de la teva empresa, targetes, fullets, posters, etc. Som especialistes en disseny i maquetació de cartes per a restaurant, amb uns dissenys únics i originals. Solucions integrals en el món de les arts gràfiques

- Papereria corporativa

- Publicitat comercial

- Cartes de restaurant

- Disseny de marca

- Etiquetes per a embalatge

Contacte

Horari comercial

dilluns

09:00 - 13:00 / 16:00 - 19:00

dimarts

09:00 - 13:00 / 16:00 - 19:00

dimecres

09:00 - 13:00 / 16:00 - 19:00

dijous

09:00 - 13:00 / 16:00 - 19:00

divendres

09:00 - 13:00 / 16:00 - 19:00

dissabte

tancat

diumenge

tancat

Dades de contacte

Carrer de Magallanes, 27


Tel: +34971868222

Tots els productes de Magenta Impremta Digital

Vista de los album de fotos de romanial Magenta

Album - Modelo Camaras

Llibreta tapa cartró

Llibreta enquadernació japonesa