Micer

Estudi de fotografia , vídeo i disseny. Oferim serveis integrals d'imatge visual. A Micer abordem cada comanda, projecte o petició de forma individual i personalitzada.

Estudiem cada encàrrec cercant la millor opció per a tu o el teu projecte.

Pregunteu-nos i descobreix el nostre món de possibilitats.

MICER foto + vídeo + disseny logo

Descripció

Som una empresa jove amb una llarga trajectòria en el sector de la fotografía, vídeo i disseny visual.

Oferim serveis de fotografia fixa, produccions audiovisuals, fotografia aèria amb drone, fotografia 360º per tenir una experiència en viu del lloc que es vulgui donar a conèixer. Treballem tant per al sector d'empresa; turístic (hotels, cases de vacances, restaurants, petit comerç), arquitectura, producte, esdeveniments d'empresa, com per al sector privat (casaments, batejos i comunions), book familiars, embaràs, joves i nens.

Disposem d'un banc d'imatges amb seixanta anys d'història tant per a ús publicitari i/o editorial, com per a ús privat. A més complementem la fotografia amb serveis de disseny on podem ajudar-te a definir la teva imatge de marca, impressió i acabats gran format.

Tenim una petita botiga al detall, on t'oferim serveis d'impressió en petit i gran format, emmarcacions a mida, productes per a personalitzar, marcs i àlbums. Servei de fotografia dni i altres documents oficials. Traspàs de pel·lícules i fotografies a format digital.

fotografiem LLOCS, OBJECTES, CONCEPTES I EMOCIONS

Treballem la fotografia en dues línies diferents; una per a empreses i l'altra vinculada a el món personal i íntim.

En la fotografia per a empresa busquem imatges que comuniquin valors, bé sigui de les persones que hi treballen, ja sigui de les instal·lacions, també desenvolupem imatges conceptuals, que transmet una emoció, un concepte o idea que es vulgui comunicar.

D'altra banda realitzem sessions de producte; per ecommerce, o per mostrar a la web i altres elements de comunicació gràfica: fullets, displays, etc ...

Cada encàrrec és únic, abans de posar-nos a treballar necessitem saber quines són les teves necessitats, què vols comunicar amb les teves imatges, etc. Si necessites un atrezzo especial, models, etc ..

També oferim el servei de fotografia aèria amb drone i fotografia 360º per tenir una experiència en viu de el lloc que es vulgui donar a conèixer.

En l'àmbit de la fotografia personal ens dediquem a les sessions per a esdeveniments (casaments, batejos i comunions), sessions familiars, nadons, nens, embaràs, boudoir i retrat a qualsevol edat.

Per a la fotografia d'esdeveniments us acompanyem en les ocasions

importants de la vostra vida, captant els millors moments i emocions, ja que

són únics i irrepetibles.Comptem la vostra història en imatges per

així ajudar-vos a crear història. A més a l'estar habituats us assessorem i

donem suport perquè us sentiu còmodes, segurs i pugueu gaudir del

moment i la sessió.

A la nostra botiga al detall comptem amb el servei d'impressió en petit format immediat, impressió i acabats petit i gran format, emmarcacions a mida, gadgets per personalitzar amb la teva foto, missatge o logotip, i una àmplia selecció de marcs i àlbums per guardar les teves impressions fotogràfiques. També passam antics formats de pel·lícula 8mm, VHS, DVD, etc a format digital.

REALITZEM PETITES PEL·LÍCULES DE LLOCS, CONCEPTES I EMOCIONS

A l'igual que en fotografia realitzem projectes tant per a professionals i empreses, com per a esdeveniments particulars.

En la línia professional, realitzam des de projectes senzills com un vídeo il·lustratiu per mostrar una casa en venda per una immobiliària o un vídeo per a un arquitecte per mostrar la distribució de la casa i la qualitat dels seus acabats, petits vídeos creatius storytelling per a xarxes socials. Fins vídeos que requereixen una creativitat i guió més elaborat, petites pel·lícules o vídeos publicitaris.

Cuidem tant la filmació, com el muntatge, la selecció de la música, els textos, etc ..

Sempre abans de començar un projecte mantenim una entrevista per a poder saber quines són les necessitats i elaborar un briefing conjuntament. Treballem de forma personalitzada adaptant-nos als requeriments i pressupost de client.

Els nostres vídeos d'esdeveniments expliquen una petita història de les persones que filmam, captant moments, persones i emocions entenent que són úniques i irrepetibles. T'acompanyem i assistim per donar-vos seguretat i comoditat, perquè sobretot gaudiu de la vostra festa i dia.

DISSENY PER CREAR, ORDENAR, DONAR SUPORT, reforçar la TEVA IMATGE, el vostre missatge, el TEU PROJECTE, el TEU BOOK

Si tens un projecte professional i necessites definir la teva imatge de marca i gràfica per un nou projecte o servei t'ajudem a trobar-la i plasmar-la en diferents suports; targetes, fullets, banderoles, displays, xarxes socials, web, etc.

També tenim un servei d'impressiói acabats per petit i gran format.

Per als projectes personals realitzem els books de les teves fotografies de forma personalitzada cuidant els detalls. També et podem oferir el disseny de les teves invitacions, recordatoris, punt de llibre, etc.

Contacte

Horari comercial

dilluns

10:00 - 14:00 / 16:30 - 19:00

dimarts

10:00 - 14:00 / 15:30 - 19:00

dimecres

10:00 - 14:00 / 16:30 - 19:00

dijous

10:00 - 14:00 / 16:30 - 19:00

divendres

10:00 - 14:00 / 16:30 - 19:00

dissabte

10:00 - 13:00 / -

diumenge

tancat

Dades de contacte

Carrer de Sant Isidre, 13A

Pollença


Tel: +34971530346

Tots els productes de Micer

Tassa Gall per regalar

Tassa GALL

Placa de metacrilat "no diving", per piscina

Placa de metacrilat "no diving

Claire marco de fotos para 13x18 cm

Marc Claire 15x20-13x18

Foto Arxiu Micer, de l'antiga peixateria situada a la Plaça Major de Pollença, any 1963

Foto Arxiu Micer: Antiga Peixateria Pollença

Màquina d'impressió de fotografies

Impressió de còpies fotografiques

Foto Arxiu Micer del carrer Antoni Maura direcció antic Cine Capitol, Pollença 1963.

Foto Arxiu Micer: Carrer Antoni Maura Pollença

Cámara Acuática KODAK 27 Fotos

Camara Acuatica KODAK 27 Fotos

igitalització de tot tipus de cintes de vídeo domèstic com són VHS, VHS_C, DIGITAL 8 – Hi8, BETACAM, MINIDV; Formats professionals: BETACAM SP, BETACAM DIGITAL, DVDCAM; Format de Cinema, 8MM, SUPER 8, 16MM, 9 1/2; Format d’àudio, BOBINA OBERTA, CASSETTE, DAT, MICRO CASSETTE, MINI DISC, VINIL; Scanner de diapositives, negatius, fotografies, entre d’altres.

Digitalització de tot tipus de cintes de vídeo

Foto de l'Arxiu Micer, pescadors amb llaüt feinejant a un mollet de la platja d'Albercuix del Port Pollença, 1971.

Foto Arxiu Micer: Pescadors al Port Pollença

Tassa Horòscop, les tenim tots disponibles

Tasses Horòscop