Papereria Tot Útil

El petit príncep

Autor: Antoine de Saint-Exupéry Editorial Guadal -95 pàgines Idioma: espanyol

8,85 / unidad

IVA inclòs

IVA inclòs

Pagament amb targeta

Pagament amb targeta

Informació del producte

El petit príncep narra la història d'un pilot que, mentre intenta reparar el seu avió avariat enmig de desert de Sàhara, es topa amb un petit príncep provinent de l'asteroide B 612, que li demana insistentment que li dibuixi un be i que mai oblida 1 pregunta.

El pilot començarà a descobrir la fascinant història de l'petit príncep, que comença en el seu asteroide, on vivia amb tres volcans, un inactiu, i s'entretenia a arrencar les males herbes i veure postes de sol.

Un dia al terra de l'asteroide de el petit príncep neix una flor. El petit príncep en té cura i atén amb dedicació, però la flor és dramàtica i capritxosa, i això el molesta. El petit príncep llavors decideix abandonar el seu asteroide i emprendre un viatge per l'univers a la recerca d'un amic.

En la travessia, que portarà a el petit príncep a visitar diversos asteroides fins a arribar a l'la Terra, coneixerà una variat grup d'excèntrics personatges que el convencen del que és estrany que és el món dels adults, tan ocupats sempre en assumptes seriosos i importants, que s'obliden de gaudir la vida.

A la Terra, el petit príncep entrarà en contacte amb animals, flors i persones. Serà allà on, abans de trobar a l'pilot, coneixerà a la guineu, qui li revelarà la importància de l'amistat i el valor de l'amor que sent cap a la seva flor. Serà la nostàlgia per ella i la decepció que li causa el món dels adults el que motivarà a el petit príncep a tornar al seu planeta.

Informació adicional