Suavitzant especial per a llana

6,507,43 / unidad

IVA inclòs

IVA inclòs

Pagament amb targeta

Pagament amb targeta

Informació del producte

Wool 2 és molt més que un simple suavitzant específic. És un tractament de bellesa indispensable per a les fibres de la llana, que una vegada rentades a fons s'han de protegir per no quedar “nues” i, per tant, exposades als agents externs que les podrien danyar. Aquest condicionador protector penetra a les fibres lubrificant-les i actuant sobre les seves escates, recompactant-les (precisament com en la publicitat del condicionador per a cabells!).

Després del xampú, el condicionador regenerador: Balsamo Delicat Llana per utilitzar al costat de Lava Llana Delicada per lubricar les fibres, donar-los vitalitat i desembolicar-les, i per evitar la formació d'aquests nusos que tots coneixem com a antiestètiques “boletes”. Un veritable tractament de bellesa per a les seves peces delicades i preuades, que les protegeix i nodreix, deixant-les suaus, hidratants i esponjoses.

Wool 2 és molt més que un simple suavitzant específic. És un tractament de bellesa indispensable per a les fibres de la llana, que una vegada rentades a fons s'han de protegir per no quedar “nues” i, per tant, exposades als agents externs que les podrien danyar. Aquest condicionador protector penetra a les fibres lubrificant-les i actuant sobre les seves escates, recompactant-les (precisament com en la publicitat del condicionador per a cabells!). La fibra, ja protegida, apareix impermeabilitzada i no absorbeix suor ni taques. Les proteïnes del blat, que conté en una elevada quantitat, fan la fibra lliscant i prevenen l'efecte feltre i els danys provocats pel frec (sota la màniga, polsos i colzes) aportant suavitat al tacte i evitant que es formin les antiestètiques boletes .

Informació adicional

CODI

FR190808